این طرح همه ساله از اول اسفندماه لغایت پانزدهم فروردین ماه سال جدید ، همراه با سراسر کشور در این استان نیز اجرا می شود.
در این برنامه ، نظارت بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط تشدید گردیده و تمام بازرسین بهداشت محیط در حالت آماده باش کامل قرار می گیرند .
هدف از اجرای این طرح ، کنترل بهداشتی کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس ، از جمله رستورانها ،اغذیه فروشیها ، شیرینی و آجیل فروشیها و اماکن عمومی حساس به ویژه مهمانسراها ، هتلها ، مسافرخانه ها ، زائرسراها ، پارکها ، محل های اسکان موقت مسافرین و ... با تأکید بر رعایت بهداشت فردی ، بهداشت ابزار کار، نظافت عمومی اماکن و کنترل بهداشتی مراکز و اماکن مسیرراهی میباشد .

توصیه های کلی بهداشتی
-شستن دست ها با صابون مایع قبل از خوردن غذا و بعد از توالت رفتن
- استفاده از وسایل بهداشتی شخصی مانند حوله ، لیوان ، صابون و ...
- سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف ( شستشو و ضدعفونی )
- دقت در خرید مواد غذایی رنگی از نظر مصرف رنگهای صنعتی و غیرمجاز
- خودداری از خرید و مصرف مواد غذایی تهیه شده در معابر و توسط فروشندگان دوره گرد
- خودداری از آشامیدن آب از منابع غیرمطمئن (شیرهای آبیاری در پارکها )
- خودداری از پراکنده نموده زباله در پارکها و محل های اسکان موقت

نکات بهداشتی در طول سفر
-خودداری از صرف غذا در رستورانها و مراکز بین راهی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند
- غذاهای کنسروی را قبل از باز کردن و مصرف حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید
- در موقع خرید مواد غذایی بسته بندی ، به مشخصات روی آن به خصوص تاریخ تولید و انقضاء توجه نمائید.
- در نگهداری مواد غذایی دقت کنید و مواد غذایی که قبلاً پخته شده را مجدداً به طور کامل حرارت دهید.
- مواد غذایی را از دسترس حشرات و جوندگان و حیوانات دور نگهدارید .

رعایت نکات بهداشتی ، ضامن حفظ سلامتی شما در برابر بیماری ها می باشد .